perjantai 6. syyskuuta 2013

Piruja ja personal trainereita

Taisin viimeksi lupailla kuvia Rototomista, mutta oikeasti kuvia ei ole. Tai on muutama, mutta niin kökkö ja huonolaatuinen, että teidän nyt vaan täytyy luottaa mun sanaan että kivaa oli! Ja se lienee myös syy kuvien vähyyteen.

Täällä vietetään lomaa vaihteeksi! Kyseessä on vain muutama päivä, mutta kivasti sekin rentouttaa ja antaa aikaa tehdä kaikkea mitä ei välttämättä arkena ehdi, kuten esimerkiksi mennä aamulla salille! Oikeastihan siis voisin mennä myös ennen töitä (eli aamu ysiä) arkenakin, mutta siihen tarvittaisiin erittäin ammattitaitoinen personal trainer, joka tulisi kiskomaan minut sängystä ylös, pukisi vaatteet päälle ja kyyditsisi salille, jotta mulla puntti nousisi aamulla seiskan aikaan :D.. Laiska mikä laiska, no excuses. 

Laitan tähän kuitenkin pari kuvaa la Festa Major de Gráciasta, jossa oltiin siis ennen Rototomia. Kuvat ovat (yllätys yllätys!) huonolaatuisia, mutta ne on otettu legendaarisesta correfocista. Correfocin idea on, että ihmiset pukeutuvat piruiksi ja ampuvat käsistään ilotulitteita ja papatteja. Samalla soitellaan rumpuja ja ammutaan raketteja yleisöön. Tiedetään, tosi turvallista hei.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti