keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Uusi vuosi, vanhat kujeet ja pieni kurkkaus vielä menneisiin lomiin

Sain tänä vuonna nauttia niinkin anteliaasta kuin melkein 3 viikon joululomasta. Ihan ilmaiseksi tämä ei tullut vaan lomapäiviä oli säästelty pitkin vuotta ja niin sanotusti korjasin sadon vasta vuoden lopussa. (kirjoitin tähän muuten juuri, että "niitin sadon".. Ja jouduin googlaamaan onko se oikein sanottu. En tiedä, sadon korjaaminen kuulostaa järkevämmältä).

Ensin sain viettää 10 kylmää päivää iki-ihanassa Suomessa, lähinnä syöden ja nukkuen mökillä. Siitä nämä alla olevat kuvat, kyllä meillä vaan on kaunis maa, kaikessa ankaruudessaan. Suomen kauneutta osasin itse alkaa todella arvostamaan vasta, kun olin sieltä jo muuttanut pois. Ehkä tähänkin pätee vanha sanonta, joskus pitää mennä kauas että näkee lähelle.

 Nämä kuvat ovat Haapajärveltä mökiltämme, joka on ehdottomasti lempipaikkojani tätä nykyä. Tuohon mökkiin taas voisi liittää kliseen, että aika kultaa muistot. Siitä ei taida olla kuin reilut 10 vuotta, kun vihasin vielä tuota paikkaa. Oliko mitään niin tylsää keksittykkään kuin mökki, metsät ja pellot sen ympärillä. Nykyään voisin helposti kuvitella viettäväni siellä pitemmänkin ajan.

 Ja auringonlaskutkin saivat ihan omat sävynsä pakkasessa.

Siinä vielä todistusaineistoa, että ihan koko joulua en maannut sohvalla kolmen suklaarasian välissä..





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti