tiistai 10. maaliskuuta 2015

Authentic Barcelona Experience

No sattuipa näinkin hassusti tässä toissa viikonloppuna, että hupsista heikkaa ja heippa ja sinne meni tämän puhelin! Kävi ns. klassisista klassisin eli puhelin eksyi taskusta uuden omistajan mukaan. En tiedä viitsiikö tuota enää edes kutsua ryöstöksi tai taskuvarkaudeksi, kyseessä on enemmäkin taiteenlaji, niin huomaamattomasti ne katoavat :D.. Olinkin onnistunut välttymään tältä kohtalolta pian jo 3 vuoden ajan, että olihan se aikakin, haha.

No ihan näin kevyeltä se asia ei sillä hetkellä tuntunut, vaan tais siinä muutama ärräpääkin lentää. Mutta hei, kaikesta toipuu, kenellekään ei sattunut mitään ja onneksi nykyään kaiken saa backupattua niin hyvin ties mihin pilviin ja muihin että kuvat sentään säilyivät. Puhelin siis lähti ihan keskellä kirkasta päivää jossain Massimo Duttin ja Stradivariuksen liikkeiden välillä. Toki siis olisi aiemmin jo voinut miettiä, että kannattaako sitä puhelinta avoimessa takintaskussa kantaa. Mutta vahingosta viisastuneena otin yksi ilta operaatioksi ja ompelin nepparit kaikkiin takkien taskuihin (paitsi yhden, älköön sen annettako koitua uuden luurin kohtaloksi..)

Aasinsiltana tästä päästäänkin siihen, että jouduin elämään hetkisen vanhan luurin varassa, ja sen kuvien taso on nähtävissä blogin alkuaikojen kuvista, joten kuvia on tullut napsittua varsin vähän. Muuten Barcelona alkaa antaa pikkuhiljaa parastaan, täällä on ollut hyviä aaltoja ja ilmat lämpenevät! Tämä talvi onkin ollut poikkeuksellisen kylmä, että ihan tervetullutta vaihtelua :).

Yksi kuva tuli napattua, kun oli melkoinen kuutamo ja piti testata uuden luurin (joka siis on täysin sama kuin vanha, sentään väriä vaihdoin) kameraa. Kuva on täysin pimeällä otettu, ja sen kyllä huomaa tasosta, mutta sentään näkymä oli nätti.






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti