maanantai 9. helmikuuta 2015

Koiria ja loistavia kuvaustaitoja

No niin, tarkoitus oli ottaa hienoja kuvia kaverin koirasta (joka on ihan järkyttävän söpö) ja kertoa espanjan erilaisesta koirakäyttäytymisesta.

Koirakäyttäytymisestä voisin sanoa, että Espanja on koiranomistajien unelmamaa, täällä päin ei ole mikään ongelma että koiria on PALJON ja ne lähes poikkeuksetta saavat juoksennella vapaina. Tämä allakin näkyvä yksilö, Lupe, kiltisti seuraa isäntäänsä, joka kulkee työmatkat pyörällä, vapaan juosten. Lupe myös on mukana töissä kahvilassa, pitäen silmällä asiakkaita, asiakkaiden koiria ja kadun vilinää. Koirat eivät ole mikään ongelma vaatekaupoissa tai apteekeissa sisällä. Ainoa rajoitus tähän ollut metrot, johon ei saanut ennen tuoda sylikoiraa isompia haukkuja, mutta nykyään sekin sallitaan tiettyinä kellonaikoina.Koirat myös vaikuttavat kuuliaisemmilta kuin suomalaiset lajikumppaninsa, sitä en osaa enkä halua analysoida että miksi näin on. Ottaen valtavat vapaana juoksevat koiramäärät huomioon, koiratappeluita on _todella_ harvoin. Itsekin olen nähnyt vain pari kertaa koirien rähisevän toisilleen.

Ja sitten ne järkyttävän hienot kuvat.

Lupe, zeu! (Lupe, istu!)


 Lupe, mira aqui (Lupe, katso tänne!)

Lupe, no matas el dragon! (Lupe, ei saa tappaa lohikäärmettä!)
 Lupeeeee!
 Lupe, mira aqui!
 Perfecto!
 Se ha matado el dragon.. (ja se oli sen lohikäärmeen loppu)
 Una foto casi perfecta! (Ei näitä onneksi tullut otettua kuin vajaat parikymmentä ennen kuin kuvasta tunnistaa koiran..)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti