maanantai 23. helmikuuta 2015

Tämä ei ole koirablogi!


Viikonloppu meni täällä tällä kertaa ilman suurempia tekemisiä tai kokemisia. Ilmat ovat onneksi lämpenemään päin, luulisin että ainakin n. 16 asteeseen päästiin päivällä. Sunnuntaina reipastuin sen verran, että lainasin kaverin koiraa, sitä samaista josta kirjoitin jo aikaisemminkin. Tarkoitus oli lähteä aamutuimaan kahden naisen ja yhden yliaktiivisen terrierin joukolla reippaalle juoksulenkille, mutta kappas kun sattui hassusti ja tällä kertaa se oli koira, jolla ei ollut virtaa _yhtään_mihinkään_. Hetken jo epäilin, että onkohan tuo kipeä, kun yleensä Lupe juoksee ja loikkii kuin aropupu, mutta nyt vain tyytyi tallustelemaan kiltisti vieressä. Jossain vaiheessa mulla kävi sitä niin sääliksi, että nappasin sen ihan syliinkin. Rannalla se onneksi hieman piristyi, uuden lelunsa myötä :).



Ei, koiraa ei kidutettu millään tavalla kuvanottotilanteessa :D.. Sattuu olemaan vaan vähän väkkärämpää sorttia.
 

Olipa sinne muuten eksynyt jo joku hurjapää uimaankin, ihan ilman märkäpukua vielä! Toisaalta, kyllähän sitä Suomessakin avannossa polskitaan, että mikä jottei täällä, kun vesi on noin 14 asteista kumminkin.



 Rannan jälkeen sitten uni olisikin maistunut (kummallekin). Kuin prinsessa konsanaan koira bongasi talon parhaan istumapaikan ja valtasi kiikkutuolin itselleen..



Ja juu, ei tästä ole tulossa koirablogia, tämä on nyt sattumusten summa että kamera on osunut käteen juuri silloin kun tuo sydäntenmurskaaja on ollut paikalla. Not to be continued, promise. Eikä viikonloppuun mahtunut sen kummempaa tekemistä, pientä "leipomista" lukuunottamatta. Siitä seuraavalla kerralla lisää.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti